skolan

sitter i skolan och har äntligen gjort klart mitt engelska arbete. Snart ska vi ner och äta sen gympa sedan blir det att kolla på en efterlängtad film ! Så det blir godis och lite gott och smått till filmen.
ska nog även in till stan efter skolan idag !
Men vi hörs ikväll
puss

mitt arbete om Canada


sovtime


spring förlivet

Ush vilken dag ! Dagen har ju bara beståt ut av plugg.. som inte är roligt och när jag äntligen har fått in vården i huvudet så kommer jag på att vi ska lämna in engelska på torsdag vi ska ha skrivit 2 data skrivna sidor om ett engelsk talande land och lilla jag har skrivit en halv ! INTE OKEJ !

Och just nu gjorde sverige sitt andra mål mot Moldavien ;D SÅ JÄVLA HÄLIGT !
Men blev faktiskt lite besviken på Zlatan att han inte satte sin j*vla straff ! Om man nu ska vara en väldstjärna så ska man faktiskt inte skjuta rakt på målvakten!

Nu ska jag fortsätta titta på dom sista fem minuterna som är kvar av fotbollen sen sovaaaa ! Fatta inte att det kan vara så skönt att sova men men jag älskar det! 

pusss 

 


om & om igen

Måndagen avklarad ! Har inte haft någon lektion typ idag slutade redan vid halv 2 så gick hem till älskling en stund efter skolan. Och nu har jag suttit och pluggat på andningen i 2 timmar *suck*
Asså händer typ ingenting i mitt liv längre jag träffa mina kompisar går i skolan och träffa älskling. mer har jag typ inte att berätta ;/







du är helt underbar !

Jag älskar dig ! du är det bästa som har hänt mig ! (L)


en helt ny värld

kollade melodifestivalen i går och eric sade vann så jävla bra ! idag är jag så trött så trött så bud på att gå i ide t sommarlovet börja. Nej men lite senare ska jag träffa älskling som är grymt saknad så kommer tillbringa min söndags kväll där (:


man blir äldre för varje dag som går















Nu höjer jag mitt glas

Äntligen helg så mamma hämtade mig efter skolan och stack vi in och solade solarium :) asså jag är jätte nöjd för jag har blivit jätte brun nu ;D
Ikväll sticker jag och festar i högadal och ska ha det jätte roligt :) finns inte mycket mer och säga kan knäppa ett litet fota på kläderna jag ska ha ikv om jag nu äns har några klädder ;s
Hörs senare (L)


puss puss puss

Ännu en dag med en härlig sol som visar sig på himmlen i lilla karlshamn :) Riktigt härligt att se den igen, den är mycket efterlängtad ;D
Skolan har varit helt okej, och nu har jag precis kollat klart big brother ;p
Det är fortfarande fint väder ute så ska nog ut och gå en runda och passa på nu när det är fint och inte JÄTTE kallt ute ;)
HA det så bra nu och glöm inte att heja på sverige ikv :)

PUSS&KRAM


vårväder jag bara älskar det !

Det har varit en lugn helg som har tillbringat med älskling och mina underbara vänner. Söndag i dag och jag är hur seg och trött som helst.. :/ kanske ska upp och kolla match sen..
Måndag i morgon och jag orka inte med skolan vill tillbaka till min APU jag hade det så trevligt och roligt där :) saknar det faktiskt !
Men det är ju faktiskt ett väldigt fint vår väder ute som jag gillar starkt ! hoppas bara det håller i sig ! för jag vill ha sommar nu, och det ska gå snabbt tycker jag så jag kan få sommarlov så fort som möjligt :)


Anton & jag på liseberg


jag sjunker i dina ögon

Onsdag i dag ja och vi fick redan sluta klockan 11 gött :) så det blev att gå in till stan och sätta sig på briggen med fina tjejer och göra engelska läxan. Annars har min bara beståt av data plugg och bakat chokladtoppar till mig och lillebror :) ska snart upp och äta något sedan blir det tv :)

PUSS&KRAM




RSS 2.0