gravid & Hollywood

Gaah huvudvärk och träningsverk kan det bli värre eller ? ligger här halvdöd i sängen;s
Ska snart hoppa in i duschen och sätta mig framför tv:n lite :)


Ah i morgon så börja nollningen för min del.... Vi ska vara utklädda till Gravida hollywoodfruar;D
sen Torsdag= pirat
fredag= sopsäck + nollningen på kvällen

Men just nu ser min helg väldigt bra ut (y) så jag ska inte träffa belinda och bli ner smittad av henne , för hon och jag ska fan ha hur kul som helst i helgen ;D (om hon blir frisk )


Motiva

sticker och träna på Motiva nu ! ah min kondition....... men Frida har lovat att köra lugnt med mig ;)

bio dags !

Elin ringde nyss och frågade om jag ville gå på bio ikv , klart jag vill ;D Så det blir att titta på  toy story 3 =)
Hahah kanske är en barn film , men den är faktiskt riktigt rolig ibland (a) Ibland måste man få vara lite barnslig:p

         

toppen kväll

Blev än riktigt trevlig och mysig lördagskväll :) jag och belinda stack till Frida och fixade oss, senare så stack vi till tågstationen där vi träffade Max,Rasmus,Johan,Frans,Elin&Amanda  . så vi gick till stan och chillade lite där och hade det mysigt. FAST måste säga att Frans är dum och häller en hel loka flaska över mig ;o fast han fick ju igen ;) höhö
Vid halv 12 så fick vi gå till stationen igen och lämna dom töntarna :) sen va det bara att gå tillbaka till Högadal och hämta moppen och köra hem :)

riktigt trevlig kväll + att Belinda Lagerblad va på riktigt bra humör i dag :D så puss på det


Lördag !

Har inte hänt så mycket idag hängde med pappa och kollade fotboll med han , och försökte lära mig köra lite bil ;p
HAHA ! Ikv blir det belinda och Frida skulle jag nog tro :) riktigt mys pys ! ah nu vet jag inte vad jag ska skriva så heeeeeejdå :)

jag, Isak , Elin & Amanda

 

 


aldrig ska jag sluta älska dig

Hej på er , just nu sitter jag här och äter natur chips och sjunger till aldrig ska jag sluta älska dig , blivit beroende av den låten sen i onsdags , för vi kollade på livet är en schlager i skolan , faktiskt riktigt bra ;)
Nej i morgon är det Fredag och det betyder stan och träffa bellis . så har det bra


Tisdag

Så nu är det Tisadg igen , så det va skolan och stan som gällde i dag :) Så just nu sitter jag och äter leverpastejsmörgos  och klia sönder mitt sår mysigt jag vet :)
Ikv blir det kolla fångarna på fortet , hiihih det är faktiskt bra (a) och jag vett att det är andra som tycker det också ;)
Imorgon så slutar jag kl 1 för vi ska på en liten  utflykt för att lära känna varandra :)

lite bilder från sommaren 2010











resize_image_846 (MMS)


pussgurka

Ska ut och gå lite med frida och belinda nu ;) Kommmer ju inte träffa dom lika ofta nu för vi går ju inte i samma klass ;( Men vi ger inte upp för det :) Men ah kan ju säga att min skoldag har varit jätte bra och jag är jätte nöjd med min nya klass ! :)


Frida Loeb & jag (L)

Ah Frida skrev nyss att jag aldrig bloggade haha och det har hon ju rätt i ;D
Men det käns som jag bara skriver massa skit som ingen vill läsa ;)


Så jag kan berätta lite om mig och Frida Loeb ;D 
Man kanske inte kan tror det men Frida och jag har varit allra bästa kompisar när vi va små , helt sjukt så roligt vi hade det ;) och vi hade våra hemlisar ! och vi gick i samma klass sen 1-6an , Och nu när vi går i 1an så går vi i samma klass igen :D och vi har jätte roligt ihop fortfande , tycler jag iaf :) Fast visst ett tag där var det lite struligt mellan oss , men det tycker jag har gått över !







sorry

Har inte blivit ngt bloggande, det har liksom varit skola och stan varje dag ;p
Men Jag är jätte nöjd verkligen med min klass ;) vi har liksom redan kul tsm !

Igår så hängde jag med elin och amanda hem och skulle färga Elins  hår ! blev faktiskt bra (Y) ja sen på kvällen stack jag elin amanda emma frida ida felicia och lite killar till nytorpet och bastade ! jätte mysigt ;)

fast på vägen dit hände ju en liten olycka , men det är bara att ta nya tag ;D





skolan börja i morgon ;(

Så nu var det slut på det roliga , och så börja allvaret igen ! Och nu ska man börja på en helt ny skola och allt. Som ni kanske visste innan så ska jag gå ovårdnad med 26 flickor och en pojke ;) Men dom säger ju att op är rätt chill första halv året , så jag hoppas på det :D

ja jag får berätta i morgon hur det va ;)

Här är alla som ska go omvårdnad ;D

1 Sara Ahlgren          
2 Denise Azemi Brasjö          
3 Ida Berglund          
4 Dielleza Gashi          
5 Anna Gustafsson          
6 Sofie Gustafsson          
7 Linnea Hansson          
8 Maria Hansson          
9 Pontus Håkansson          
10 Amanda Johansson          
11 Johanna Karlegrund          
12 Alexandra Karlsson          
13 Sandra Larsson          
14 Frida Loeb          
15 Josefine Myrén          
16 Olivia Mårtensson        
 
17 Frida Olsson          
18 Rebecka Perbrink          
19 Sofie Persson          
20 Sara Stenros          
21 Amanda Ström          
22 Elin Ström          
23 Miranda Svensson          
24 Elin Thorman          
25 Therese Torstensson          
26 Erza Ujkani          
27 Rebecka Walldén
 

upp kl nio i dag ;o

Gårdagen blev det stan sen mys med tjejorna ;) Och efter en stund kommer mamma in och säger att hon att sagt till några killar att inte röra våra mopeder ! så vi gick ut och kollade om dom hade förstört något , Men domm hade bara lagt fetaost på fridasmoppe ;o och det luktade piss... , Asså kan man ha mer omogna grannar ? aja dom ska föreställa att dom är 15 men ah...... det märks inte direkt.

I Dag vaknade jag av att pappa ringde och väkte mig och amanda kl nio ;o för att vi skulle bli lite vana iaf ;p Hahah jag fick fan inte upp Amanda på en timme ;D så vet absolut inte hur hon ska klara av detta höhö :D Ah i dag bli det nog bara film och mys alldeles själv !


vet inte vad jag vill ...

I bland har man ju såna dagar man inte vet vad man vill med sitt liv.. eller tänker på något särskilt som man verkligen inte kan släppa. Skit jobbigt är det man sitter bara och lyssna på Depp musik och allt..
Och just i dag har jag en sån dag, vet inte vad jag vill , jag vill så jävla mycket med mitt liv. Och jag saknar vissa personer så det gör ont. Så nu är det jag som sitter och lyssnar på Depp musik kollar gamla bilder .



sticker till strandvallen nu

Det blev lyckat i går också ;) skitkul hade jag, trevligt folk och allt va perfekt , ah iaf nästan höhö  grannen blev kanske lite sur , menmen... dom fick stå ut höhö ;p Nu ska jag fixa mig sen hämtar fridas mormor mig sen ska vi och Frida kolla Mjällby mot Örebro ! Tänk vilken lycks jag får , jag behöver inte betalla ett skit ;D och jag har en perfekt sitt plats och allt :D Nu gäller det bara att Mjällby vinner ;D


bilden säger allt !


toppen kväll

Kan börja och säga tack för kvällen , hur kul som helst hade jag ! jag älskar er tjejer (L) fast en liten olycka hände ju ;p menmen änndå kul ;D
I dag har jag varit hos mormor&morfar och fikade lite (a) nu blir det städa lite ,, sen blir det paarty med dom bösta igen :D och i morgon hänger jag med fridda och hennes mormor och morfar och kollar Mjällby mys mys ;)
sen blir det skolan som börja igen ;( men det kommer funka ;D


lördag

Jag vaknade hlav tio i dag av att Frida ringde och väckte mig och sa att vi skulle in till stan och köpa presenter , så jag gjorde mig iordning väldigt segt , hehe så jag missade bussen (a) inte bra ! så jag fick gå tillbaka och så fick mamma fick köra in mig ;) så nu hur jag precis kommit hem från stan. Ikv blir det fördelsedags fest och jag vet att det kommer bara massa gooa och trevliga människor dit ;D



fredagen den 13e är skit snack ;)

Kom nyss hem från en trevlig kväll , med mycket trevligt folk ;) Vår kväll blev ju inte precis så vi hade planerat det , men blev ändå ganska bra ;D
Det började med att jag stack till Måbrink där annat trevligt folk var så satt där och snackade tills elin & amanda kom.  Och vi hade ju bestämmt att vi skulle till Ljusaryd för att det va fredagen den 13 så vi fick vänta på Frida i en TIMME ! innan hon kom så att vi kunde köra ;) Och när vi kommit halv vägs  till svängsta så vände vi ;p för vi va inte säkra på vägen + att vi va rädda ;p hahha !
I morgon blir det fest igen med toppen folk (L)

+ att jag har inte haft någon otur på fredagen den 13e ;D

Jag & Emma i sommras



jag har en önskan !

Jag är en sån människa som älskar djur ! Och därför har jag en önskan att få simma med delfiner , alltså det skulle varit en sån härlig upplevelse att bara få åka med dom i vattnet. Dom som har simmat med dom säger dom är jätte lena att klappa :)
Men man får väll åka utomlands för att få simma med dom ;p och det är säkert jätte dyrt också.. men få tigga lite pengar av pappa. ;)
Så nu vet ni en av många önskningar jag har ;) !




fredagen den 13e

Är det denna dagen man ska få otur ? ;p Jag vet inte om jag ska tro på det så mycket , men man är ändå lite försiktigare idag ;p haha ! Ikv ska kanske jag Emma & Frida kolla på filmen fredagen den 13e och sen till ljusaryd ;p höhö vet inte om jag vågar det , liksom både Emma & jag är jätte mörkrädda ;o
Och om inte vi inte gör det, så sticker jag på fest ;)

lite bilder från igår när vi kollade på stjärnfall

knasiga flickor



emma ericson jag älskar dig !










stjärnfall

Åkte ut till Kollevik med Amanda & Emma och kollade på stjärnfall ;) riktigt coolt var det att se dom falla ner och det bästa är ju att man får önska sig ngt ( om det nu är sant) aja nu är jag hemma och ska snart sova. 
 
Imorgon blir det antingen till k-krona eller festa ;) vi får helt änkelt se :D


bilderna som vi tog i kollevik kommer när emma har skickat dom







tisdag

Min dag började att jag vaknade jämte bästavän vid 1 , sen stacik vi och möte frida hos mig , sen körde vi vidare till Sternö och steekte lite där ;) så nu väntar vi på att frida ska komma och komma med köttfärs och sås , sen blir det tacos..
Ikv blir dte fix oxh trix sen ber det av på fest kanske ;)


Kingen som står på vattenskidor ;D



hem&iväg

just packat upp alla grejer som jag har köpt från Ullared nu ;) hittade ganska mycket , och när vi var där så va Tv där och filmade så vem vet jag kanske kommer med på Tv haha coolt ;D
Ah sitter och väntar på att amanda ska komma och hämta mig för då ska vi köra in till stan och sola & sen ska hon få sín efterlängtade present , ni ska få se sen var det är ;)..
Ikv blir det nog utgång med bästavän (L) så vi får se vad som händer.


upp upp upp !


ullared

som ni vet sticker jag till Ullared i morgon och shoppa gärnet ! och att sitta i en bil 4a timmar det är f*n inget jag längtar till , men om man ska få shoppa billigt så får man väll stå ut ;p  sen blir det även att köpa lite paket till 3 personer ! Har ingen aning om vad jag ska köpa till dom , så jävla svårt är det ;p Men något kommer jag väll på...



belinda tvingar mig till allt

jaha böjat blogga igen ja, tack vare belinda lagerblad.  Min dag har varit slö och lugn , tittade lite fotboll men neej det gick skiiit för chelsea så pallade inte titta mer där ,  så nu har amanda kommit så vi ska ta en pratstund med henne ;) och i morgon bli det att stiga upp kl 4a på morgonen för jag ska till ullared, och shoopa ;) 

  emma&jag


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0