Belinda 16 år !

Just nu är du 16 år på jorden, tiden går snabbt och det va inte alls länge sen vi va 11 år och träffades för första gången ! Tiden går så himmla snabbt, Jag hoppas du får världens bästa dag. För detta är din dag som ingen kan ta ifrån dig . Jag älskar dig !



party time

Vet inte vad jag ska skriva just nu , har liksom inte bloggat på ett tag , menmen...
Just nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå ;p För ikv blir det party med världens bästa brudar (L)
Och jag hoppas att jag ska kunna försöka få dit en väldigt speciell persson också. och inte vilken person som helst , hon är en väldigt söt flicka som fyller 16 år i dag , och hon heter BELINDA LAGERBLAD !

Gratttis snäckan. vet att du är lite små sur på mig , men jag älskar dig (L)  
 


jag vet vad jag vill & jag ska !

 DETTA INLÄGGET SKULLE IN I GÅR , MEN DET BLEV LITE FEL , MEN NU KOMMER DET !

hej på er ;D  Min dag har faktiskt varit bra :) skola som vanligt men vi sluatde ju halv 2 så det va ju ganska chill ;)
Efter skolan gick amanda & jag t stan och fikade på briggen där vi mötte frida också , sen hängde Frida med mig för jag skulle klippa mig :@ ah ville ju verkligen inte klippa av mitt hår , men så slitet det va så va jag verkligen tvungen !
Men hon som klippte mig gav världens skönaste huvud masage ! hahah jag somnade ju i stolen ;p

Ah nu sitter jag och väntar på amanda sen ska vi ut och röra på oss.. jag måste verkligen ta tag i mitt liv nu och börja TRÄNA !!!!!



dö ? ja tack !

Skulle igäntligen inte t skolan i dag för jag jade feber och allt i går ;s men sån duktig tjej som jag är , så gick jag till skolan för att göra cell provet. Jag kan ju säga att jag typ hade pluggat helt i onödan , för inte äns helften på det jag hade pluggat på kom på provet ;s men aja det gick bra iaf...

Ah allmänt mår jag inte så bra heller händer ju ganska mycket skit saker nu ;s vissa kanske varför ! Ush vill bara bort här ifrån. Och en viss person gjorde det inte så mycket bättre heller. TACK !

aja hoppas ni ha det bra iaf , puss


Elin , Anna , Jag & Frida

hahahha oj vad dåligt

hahah oj vad dåligt av mig ! men jag orka verkligen inte blogga hahah :p 
 i går kom Belinda och frida t mig och så tog vi lite kort och så :) sen film hemma hos bellis. 

I ´dag har jag bara pluggat och snart kommer amanda och belinda hit , så då ska vi göra lite hemliga saker hihihi sen ut :)  


discobowla

Va ute gick med Emma ist med hennes gulliga små hundar :) jätte mysigt ! Frida frågade nyss om jag ville hänga med henne och bowla så nu ska jag ich några flickor disco bowla , sen sticker jag och Amanda på Fest :D skit nice kväll ;) tror jag sover hos Amanda sen (L)
Bilder från discobowlingen kommer sen när jag kommer hem i morgon :D
pussssss



övertala Amanda

Nu har jag precis ätit frukost och kollat film :) så nu ska jag övertala Amanda att hänga med mig och sola (a) vet inte riktigt vad som händer i dag faktiskt , men det blir nog fest ikv med mina tjejor (L) Ah vi får se hur dagen slutar helt änkelt. puss


fredag

Nu har jag precis färgat Amandas hår ;D tror faktiskt det blir bra ;) I dag va Jag, Belinda , Amanda , Elin & Anna i k-krona och shoppade , det behövdes ;p Ikv blir det bog utgång för mig och Amanda :)
Ha det så bra :D

bilder i från onsdags






belinda & jag genom våra tider tsm





























lite av våra tider tsm ... vi har sjukt mycket mer bilder hahah :)

Jag älskar dig belinda Lagerblad

saknar fotbollen lite faktiskt

Hemma från en riktigt bra skoldag ;D vi övertalade våra lärar att vi skulle få 2 timmars rast så vi kunde gå ner till stan och äta kebab ;D haha F*n vad gott.
Nu ska jag sitta här en stund , sedan duscha och fixa mig , för halv 6 kommer Tess och hämtar mig , så kör vi och kollar på vårt gammla lag som spelar DM ( lycka till ) Ni kanske inte kan tror det så saknar jag fotbollen , liksom taggningen innan matcherna . och alla blev så glada när vi vann. Innan la jag ner hur mycket tid som helst på fotbollen, jag var på alla träningar + att jag spelade hemma .. och jag hade jätte bra kondis , men nu så är kondisen nera på noll.. jag kan springa ett varv runt en brännbolls plan , sen är jag helt slut asså.. det är ju skämigt :p memen...

Om jag hinner så blir det att kolla Idol ;D


.

sticker ut och möter elin och amanda ström nu ;)


AjAjAj !

Aj Aj Aj shiit vad ont jag har i min mun ;o vu ju hostandläkaren i dag och spände tandstälningen , och nu kan man knappast prata ;o
Iaf det va ju skola i dag med ju.. hände väll inget speciellt förrutom att belinda ska börja i vår klass :D Och nu har man kommit hem och ska plugga engelska glossor som vi har tills i morgon ;( Ikv blir det vara hemma och kolla film eller något.
Ha det så bra ;D


super kväll !

Ah i går kväll blev det ju en lyckad fest ;) med mycket bra folk !  så just nu är jag as trött , jag ska nog lägga mig framför tv:n med en stor godispåse (a) åh vad gott ;D
Imorgon är det skola + tandläkaren Ush hatar det !
Har inte så mycket mer att berätta , mer än . Tack för går kvällen !

lite bilder från i gårkväll , kommer mer när johanna har skickat dom








ingen mobil i dag

Hej på er , blev ingen mobil i dag ;s fanns ju inga mobiler ;s Jag vet att jag är kräsen (a)
Nu sitter jag hemma och tar det lugnt och det ska jag fortsätta med hela kvällen ;) kolla fotboll också Sverige-Ungern.

I morgon så blir det paaarty med dom bästa ;D

gammal bild hahah


glaaaaaaad

Måste lägga in ett inlägg till hahah :D jag är så jävla glad i dag ;) Lixsom sitter här och har en STOR och FET godispåse , lyssnar på julmusik (a) Asså jag blir glad av jullåtarna , fråga mig inte varför , men jag älskar det ;D
nej jag ska fortsätta att vara glad , för i morgon får jag ny MOBIL :D (Y)


yeees

Yeeees har precis gjort klar läxan :D fast hoppade över några frågor (a) men vad F*N .... det va faktiskt lite svårt :D
hahha Första lektionen i dag va Video haha vilken chillig lärare vi har där då :D han bara : ni får ta rast när ni vill :D haha stött skön :)

Ah i morgon blir det nog köpa ny mobil :D haha nice , sen träffa bellis och fridisen ;) mys (L)
Och sen blir det att TAGGA :D

puss

gravida hollywoodfruar









tycker vi va riktigt snygga ;)


Onsdag

Gravid och hollywood gick ju sådär idag ;s gick catwoolk genom matsalen ! PINSAMT
Nu sitter jag här och läser lite läxor , och väntar på att Amanda kommer så ska vi köra och träna på Motiva med Tess och Frida , Men Amanda är förkyld och jag har träningsverk och skadad så vi ska bara köra lite lugnt i dag;) (lite handikap hjälp kanske också behövs ;p)
I morgon är det Pirat som gäller , vi får se om jag klär ut mig eller inte ;p
ha det gitt pussssssss

bild från förra , förra sommaren typ;p

RSS 2.0