Lördag 15 Oktober

Varit i stan och har köpt present till min älskling, som fyller 19 år på måndag! Verkligen jätte svåt att köpa något till en kille ! Men det är tanken som räknas ;)
Just nu sitter jag med färg i håret, har lagt i blonda slingor. Vill inte vara brunett längre ! Jag SKA vara blond och så är det bara !
Ikväll blir det ostbricka hemma hos Belinda, så jag hoppas det blir en bra kväll :)
Nej nu måste jag tvätta av färgen ur mitt hår. Lägger ut alla bilder i morgon :)

Rutten dag !

Ush vilken hemsk dag ! Jag har träningsverk över hela kroppe, skadat ben och vet inte vad jag ska köpa till Andreas som fyller år på Måndag :( Någon som har förslag på vad man kan köpa till sin kille ?
Men annars så ska jag plugga och kanske baka negerbullar hihi tjokis som jag är  ;) och sedan kommer älskling till mig så ska vi kolla robinsson tillsammans :)
I morgon blir det
* Tandläkaren
* Skola
* Idol mys med tjejerna
* Hoppas sedan att Andreas sover hemma hos mig :)
kanske slänger in ett inlägg till :) ha det bra sålänge !

inte hunnit blogga

Har inte hunnit blogga på några dagar, har sovit hos min älskling i 5 dagar och det har verkligen varit jätte mysigt att vara med han. Vi hinner tyvärr inte träffas såmycket för han pluggar i karlskrona.
Har även börjat bli förkyld så det kommer bli en lugn helg för min del. Blir iallafal idol mys med mina tjejer på fredag :)
Nu ska jag lägga mig och sova en stund sedan iväg och träna boxning ! Inte för jag har några arm muskler men jag får väll träna hårt så kanske jag får ;) hahah
ha det bra !

Börja på min gamla blogg ist !

Nu har jag bestämt mig ! och jag fortsätter blogga på min gamla blogg. Änklst så :)
Fredag i går och jag och mina favorit tjejer va hemma hos mig och kollade idol och spelade även anden i glaset.
Alla har säkert testat på anden i glaset, men vissa tror på det och vissa inte. Men jag är en sån person som tror på allt sånt, för jag har själv sätt vissa saker. Så jag tror på det fullt ut!
Men kvällen va riktigt bra med mina tjejer ! Och vi blev så GLADA när Denise gick vidare. det va verkligen nära denna gången! Men jag tyckte Emil skulle åkt ut.
Men nu ska jag och mamma sticka in till stan och köpa skor och lite sånt som behövs nu till vintern ;) Snön har ju redan börjat komma ;o SJUKT ÄR DET!
Ikväll flyttar jag hem till min älskling och tillbringa hela min vecka där !
Ha det så bra :)

RSS 2.0