tro på dig själv

Har inte bloggat på ett tag, det har inte hänt så mycket heller. Men just nu har jag fått öroninflammation och har ont i halsen men jag lever iaf :)
Snart tar jag bussen till mörrum så hämtar elin och amanda upp mig så ska vi hem till dom och röka lite vattenpipa och äta godmat :D
Jag ska försöka bli bättre på att blogga nu :) och jag ska ta massa bilder ikv ;D
puss&kram

sjuk?

Kom nyss hem från en bra pratstund med elin men när jag kom hem och la mig i sängen så känner jag att huvudet bara spänner och dunkar och jag fryser och mår jätte illa.. Vill verkligen inte bli sjuk nu när det ska bli lov och allting! Jag tänker inte bli sjuk.. Jag vägrar!!!
Men ska hoppa in i duschen sen går jag och lägger mig i min säng och sätter igång en film sen sova sova och sova!
pussss

har fått en jätte söt kommentar

sara sariko ahlgren:
kommer inte svika dig sandra.
kommer finnas i vått som torrt, sommar eller vinter , dag som natt , när du är glad o när du är ledsen. kom ihåg att du är världens bästa sandra!! <3

svar: Tack sara du är underbar!  Tack gumman att du finns här vid min sida! jag kommer alltid finnas för dig med! Du är bäst mitt hjärta!





Just nu sitter jag i skolan och har svenska, jag ska skriva ett kåseri vad nackdelen är att ha sin mamma på facebook ! Har någon förslag hur man kan skriva? är verkligen jätte dålig på att komma på saker.. men ska göra mitt bästa! 
Efter skolan ska jag hem och plugga matte för vi har matteprov i morgon sen är det äntligen looooov ;D


pussssssssss



en stjärna lyser så klart!

Sitter just nu och tittar ut i det tradiga vädret ;s skiit tråkigt asså det har varit super fint väder sen kommer dettatråkiga vädret in.. Trött på sverige!
Annars har det varit en bra dag, Älskling klarade teorri provet i körkort så nu har han bara uppkörningen kvar ! Och mamma och jag har varit i stan och shoppat lite smått till mig :) men det blev inte så mycket för hittade inte någonting typ ;s men det blev ett linne och en kofta som jag hittade på H&M ! Tittade även på en sommarklänning inne på bikbok men den va för liten vid brösten och den andra var förstor ;s så ledsen blev jag! tyckte verkligen den va jätte fin!

min helg med mycket mys och festande !

Hade kalas för Anton sedan stackk jag vidare på fest med mycket trevligt folk!
sedan sov älskling hos mig(L)
Vaknade upp med älskling jämte mig för vi hade ju faktiskt 2 månader ! Älskar han sjukt mycket! vi låg ute och solade i det UNDERBARA vädret. På kvällen stack jag till belinda där även frida också va så där tillbringade jag min kväll :)
Idag fyller min älskade lillebror 12 år. Ett stort Grattis till han :) så det blir att fira han idag så han har bestämt att vi ska äta kebab och sedan gå på bio eller ngt :) riktigt mysigt !
detta är min helg! den kunde inte ha blivit bättre :)

jag ser ner på dig !

Äntligen fredag säger jag bara ! ska städa mitt rum nu sedan fixar jag mig så klockan sex har vi kalas för min lillebror som fyller 12 år på söndag :) sedan sticker jag på fest med världens bästa människor! som verkligen har visat för mig att dom är riktiga och äkta vänner som man kan lita på i alla väder! så jävla skönt att ha dom hos sig!
Ikväll sover jag också med älskling, för i morgon har vi faktiskt 2 månader tsm (L)
Innan jag sticker till festen så lägger jag upp vad jag ska ha på mig för just nu har jag ingen aning ;p

upp & ner

Tankarna är blandade just nu !  Fick just reda på en liten tråkig sak.. och jag tror det är ödets fel att det blev såhär.. 
Idag stacka jag sofie sara sara josse och belinda till stan och åt lite gott och hade det jätte mysigt på stan.
Har nyss kommit hem och det känns väldigt skönt ska lägga mig jätte tidigt ikväll för jag är verkligen as trött ! så jag behöver all sömn jag någonsin kan få ;p
I morgon blir det nog att ut och övningsköra med pappi, gilla inte att övningköra längre inte alls lika kul som de första gångerna. men det är lika bra att börja :)


vägen ut

Efter en riktigt mysig lördags kväll hos älskling så har jag kommit hem och jag är väldigt trött! så jag ska snart upp och lägga mig i soffan och gosa ner mig med ett täcke och en bra film :)
Imorgon är det skola IGEN tröttnat på skolan nu x) Aja helgen är redan planerad och det älskar jag !


upp & ner

i gårkväll va jag hemma hos frida och myste med Belinda och sofie. Riktigt härliga människor som man verkligen kan snacka med. Idag hade jag hoppas på att det skulle varit sol, men nej det va igen mulet och regnade.. Orka inte ! Har även varit och kollat innebandy idag med Belinda och Frida L sedan GICK jag och frida hem riktigt nyttiga tjejer :)
Ikväll sover jag hos älskling (L)

Ni är bäst









RSS 2.0